15 juni 2024

Bougainvillea kopen

Bekijk de bougainvillea bij Tropic trees. Op de site is veel te lezen over de bougainvillea, maar ook op andere sites. Het is leuk om te weten dat de bougainvillea oorspronkelijk uit Amerika komt, dus dat daarom de plant in de landen rond de Middellandse Zee uitheems is. In Nederland is de bougainvillea een echte kuipplant die voor de eerste nachtvorst naar binnen gehaald moet worden, en waar je dan zo mooi de naderende zomer mee aan kan kondigen. In het voorjaar komt immers het snoeien en verpotten en zodra het warmer begint te worden de bloemenpracht. Deze plant kun je nu voordelig kopen bij Tropic trees.

Tropic trees heeft een bijzonder assortiment

Naast de bougainvillea heeft Tropic trees de agave. Deels heeft de agave dezelfde zorg nodig dan de bougainvillea, zo moet die ook in de winter binnen staan, maar misschien is de zorg daarvoor makkelijker. Bij de bougainvillea moet je vanaf juni wekelijks bijmesten, de grond moet sowieso aangevuld worden met wat beendermeel naast dat onderin de pot een laag kleikorrels of scherven moet zitten om een goede drainage te verkrijgen. Tropic trees heeft groot assortiment met planten, bomen en struiken die makkelijk of heel speciaal te onderhouden zijn. Dus ook zonder groene vingers kun je bij Tropic trees Hengelo slagen.

Bomen, struiken en planten koop je eenvoudig online

Het voordeel van Tropic trees Hengelo is dat het een online shop is. Je bestelt een exotische boom, plant of struik online, en Tropic trees kan je bestelling in heel Europa bezorgen. Daarbij is Tropic trees Hengelo ook voordelig omdat zij zelf importeren. Om te zorgen dat je geen miskoop begaat is er veel informatie op de site te lezen. Sommige bomen, planten en struiken daar heb je geen omkijken naar. Als voorbeeld een druivenstruik, je plant de struik op een zonnige plek, en met zaken zoals bijmesten heb je niets te maken, de struik groeit vanzelf. Bekijk de site van Tropic trees.