20 juni 2024

Chlamydia; de symptomen bij een man

chlamydia symptomen man

Chlamydia is de seksueel overdraagbare aandoening (SOA) die het meeste voorkomt. Jammer genoeg zijn er veel mensen die deze soa hebben die dat niet doorhebben. Het beste is natuurlijk om altijd een condoom te gebruiken, zodat je geen soa krijgt. Stel je hebt toch per ongeluk chlamydia opgelopen, is dat niet het einde van de wereld.

Toch is het belangrijk om in de gaten te houden of jij ergens last van hebt, zodat je op tijd kunt handelen. Houd dus goed rekening met de chlamydia symptomen man.

chlamydia symptomen man

Hoe herken je chlamydia?

Als je op dit artikel hebt geklikt, heb je misschien zelf wel ergens last van. Maar, hoe weet je nou of dat chlamydia kan zijn? De meest voorkomende klacht bij chlamydia is een branderig gevoel bij het plassen. Ook kun je last hebben van een aparte afscheiding en pijn in de ballen. Het is sowieso een goed idee om op te letten wanneer je intieme zone het gevoel of uiterlijk heeft van een irritatie. Ervaar jij een van deze klachten? Maak dan zeker een afspraak om je te laten testen. Zo voorkom je dat je met je klachten blijft rondlopen en dat deze uiteindelijk verergeren.