15 juli 2024

De invloed van steunzolen.

steunzolen

Vaak komt het voor dat mensen klachten krijgen niet alleen aan hun voeten maar ook aan hun rug. Meestal is de oorzaak van deze klachten een onjuiste stand van de voeten of een verkeerde manier van lopen. Dit gaat vaak jaren ongemerkt voorbij tot er dusdanige pijn te merken is dat er aan de bel wordt getrokken. Een goede oplossing om deze klachten te verhelpen zijn steunzolen

Steunzolen zorgen dat je voeten een nieuwe gezonde stand aannemen waardoor je een steeds betere houding aan neemt tijdens het lopen. Zo zijn ze te krijgen voor allerlei verschillende voeten, normale-, platte-, holle- en doorgezakte voeten. Vroeger was dit alleen op maat verkrijgbaar, tegenwoordig is het toegankelijk voor iedereen en sommige zijn zelfs op maat af te knippen.

Een modern jasje

Vaak wordt er bij de gedachte aan steunzolen gedacht aan ouderwetse lompe en lelijk schoenen waar steunzolen in passen. Maar niets is minder waar! Tegenwoordig passen de meeste steunzolen in bijna elke schoen, zelfs in je favoriete nikes. Zolang de schoenen stevig en dicht zijn passen de steunzolen er met gemak in. Voor naaldhakken gaat die vlieger natuurlijk niet op, maar als je verkeerd loopt is dit ook zeker geen pretje om op te bewegen. Steunzolen worden steeds meer gebruikt en ook voor jongeren.