21 juni 2024

Een bbz Huizen krijgen

bbz Huizen

Een bbz Huizen is een uitkering die periodiek aan een ondernemer in nood kan worden uitgekeerd. Deze uitkering kan worden gebruikt voor de eerste levensonderhoud. Deze wet, besluit bijstandsverlening zelfstandigen, kan zowel aan iemand worden gegeven die in de bijstand zit en een eigen bedrijf op wilt starten. Tevens kan deze regeling een uitkomst bieden aan een zzp’er die in de problemen is geraakt. Allemaal situaties waar niemand op zit te wachten. Echter is het wel een fijn idee dat er regelingen bestaan die jou kunnen helpen. Echter moet je dan wel weten waar je hiervoor aan kan kloppen.

bbz Huizen

Dankzij bbz Huizen weer een toekomst

Helaas ben ik door bepaalde omstandigheden werkloos geworden. Een hele nare ervaring, maar ik heb er wel van geleerd. Mijn plannen waren altijd om een eigen bedrijf op te starten, maar door mijn werkloosheid leek dit steeds verder weg te staan. Echter kreeg ik de tip om eens in contact te komen met Oxyz. De medewerker van dit bedrijf heeft zeer veel ervaring op het gebied van schuldhulpverlening en hij heeft mij dan ook bijzonder goed geholpen. Geholpen met het aanvragen van deze lening en het opstellen van een goed plan om mijn bedrijf op te starten.

Inmiddels heb ik weer een eigen inkomen en daar ben ik erg blij mee. Dankzij de hulp die ik van Oxyz heb gekregen kan ik weer plannen maken in de toekomst. Met mijn bedrijf gaat het bijzonder goed.