21 juni 2024

Een scriptie laten controleren doe jij hier!

scriptie laten controleren

Mijn scriptie laten controlerenscriptie laten controleren heeft ervoor gezorgd dat ik nu gewoon voor altijd klaar ben met studeren. Nooit had ik verwacht dat dit moment echt zou komen, want ik ben best wel vaak gewisseld van studie. Ik had niet echt een idee wat ik wilde en daarom begon ik eerst op de universiteit, maar daarna ben ik toch maar naar het HBO gegaan. Dit was een hele goede keuze en de eerste jaren gingen voorspoedig. Toch vond ik het schrijven van mijn afstudeeropdracht moeilijker dan ik dacht. De verwachting die ik had, was misschien ook wel iets te positief. Ik had namelijk gedacht dat ik na ongeveer twee weken wel klaar zou zijn, maar dat werden er uiteindelijk toch vier.

Hele goede check

Toen heb ik eerst mijn scriptie laten controleren door een vriendin, maar daarna zag ik zelf ook nog fouten zitten. Om die reden ben ik toen op zoek gegaan naar een bedrijf wat mij hiermee kon helpen. Ik wilde namelijk absoluut niet dat ik zou zakken omwille van de taal. Dat zou heel erg zonde zijn, want ik kan gewoon foutloos Nederlands schrijven. Uiteindelijk heb ik dit laten doen door Guido Wolfs en ik kan hem echt aan iedereen aanraden!