20 juni 2024

Een unieke vergaderlocatie midden in de natuur

Bovenkamer

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Brabant die zich midden in de natuur bevindt? Dan is Kloosterhotel ZIN de plek voor u. Kloosterhotel ZIN is een oud klooster die is omgetoverd naar een vergader, brainstorm en training plek, waar je in alle rust deze mogelijkheden kan uitvoeren. Dit kan een dagje maar je kunt er ook meerdere dagen van maken. Je kunt namelijk ook blijven slapen bij Kloosterhotel ZIN. Ze hebben ontbijt en een mogelijkheid om avond te eten.

Gemakkelijk kunnen vergaderen door Kloosterhotel ZIN

unieke vergaderlocatie

We hebben in alle rust kunnen overleggen over ons bedrijf. Normaal als we proberen een dagje te pakken om te overleggen gaat de telefoon een paar keer en dan moeten we weer wachten. Door die bij het Kloosterhotel ZIN te doen hebben we dit niet meer en kunnen we lekker blijven praten en redeneren. Ik heb hier echt van genoten en ik kan het zeker aanraden.

Meer te weten komen over de mogelijkheden van Kloosterhotel ZIN

Alles wat je nodig hebt kun je vinden op de website van Kloosterhotel ZIN. Als je nog vragen hebt over de mogelijkheden van Kloosterhotel ZIN. Dan kan je met deze vragen terecht bij een van de medewerkers via de telefoon.