15 juni 2024

Gezocht op fysiotherapiepraktijk Brunssum

Nadat ik een nieuwe heup gekregen heb, moest ik opzoek naar een fysiotherapeut die mij zou gaan helpen bij mijn verdere herstel. Ik heb contact opgenomen met fysiotherapiepraktijk Brunssum met de vraag of zij mij konden helpen en ondersteunen bij mijn verdere herstel na de fysiotherapie in het ziekenhuis. 

Vanuit het ziekenhuis kreeg ik een brief mee voor de fysiotherapeut, hier stond precies in wat ik al gedaan had in het ziekenhuis. De fysiotherapeut van de fysiotherapiepraktijk Brunssum kon hier dus makkelijk op verder gaan. 

De fysiotherapeut heeft mijn litteken losgemaakt, zodat deze lekker soepel blijft en ik niet beperkt wordt in mijn bewegingen. Daarnaast heeft de fysiotherapeut mij oefeningen meegegeven voor thuis, maar ook in de praktijk, om het vertrouwen en de kracht terug te krijgen in mijn geopereerde heup. Ik vond het allemaal erg spannend maar de fysiotherapeut heeft mij hier echt goed doorheen gesleept. Op al mijn vragen had de fysiotherapeut een goed onderbouwd antwoord. 

Alle behandelingen werden vergoedt door mijn aanvullende verzekering, dus het kostte mij niks. 

Ik kan momenteel weer lopen en fietsen, zo ver als ik zelf wil en heb hierbij totaal geen pijnklachten meer. Vanaf de operatie tot geen pijn meer heeft 1 jaar geduurd.