19 juni 2024

Haal het hoge Noorden in huis: de beste dingen uit Scandinavië

Copenhagen dames sneakers

In Nederland zijn we allemaal bekend met de Ikea en het knäckebröd. Dit zijn sluimerend de erfgoederen van de Zweden. Veel mensen weten niet dat er nog meer moois uit de meest noordelijke landen van Europa naar ons land is overgewaaid. Sterker nog, het is meer dan je denkt. Lees vooral verder als je daar benieuwd naar bent. 

Copenhagen Sneakers

Goede sneakers komen niet alleen uit Amerika of Italië. Copenhagen dames sneakers komen dus uit Denemarken en doen qua comfortabiliteit zeker niet onder voor de grote namen. De kleuren en designs zijn trendy. Het voetbed is uitneembaar en daardoor is er ruimte voor je eigen steunzool. 

Copenhagen dames sneakers

Daim Chocolade 

Hou je van chocola met caramel? Dan moet je Daim zeker eens proberen. Vroeger was deze chocola alleen verkrijgbaar bij de Ikea (waar anders?). Nu is Daim in elke supermarkt verkrijgbaar. Ze zijn pas nog een samenwerking aangegaan met Milka. De beste combinatie van twee heerlijke soorten chocolade. Proef hem nu snel!

Oatly havermelk 

Melk van haver bestaat en het komt uit Denemarken. Hoewel het de naam melk bevat is er geen enkele dierlijke toevoeging in te vinden. Oatly is niet alleen voor vegans maar ook voor lactose-intolerante mensen.