21 juni 2024

Ik ging op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Zevenaar

Dakdekkersbedrijf Zevenaar

Dakdekkersbedrijf ZevenaarEen tijdje terug heb ik gebruik gemaakt van de diensten van een dakdekkersbedrijf in Zevenaar.Het is namelijk zo dat ik uit elkaar ben gegaan met mijn vriendin en nu eindelijk mijn kans schoon zag om mijn pannen te laten vervangen. Zij vond deze altijd heel erg mooi, maar ik vond ze verschrikkelijk. De kleur was heel erg ouderwets en ze waren ook echt wel aan vernieuwing toe. Een vriend van mij had dit een tijdje terug laten doen en bij hem was het prachtig geworden. Om die reden heb ik er toen ook voor gekozen om diezelfde onderneming te benaderen. Tijdens het eerste contact werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan. Er werd gevraagd naar mijn eisen en wensen en daarna heb ik direct een afspraak gemaakt.

Te lang uitgesteld

Dit dakdekkersbedrijf had op korte termijn al tijd om langs te komen in Zevenaar. Dat vond ik erg prettig, want ik ben best wel ongeduldig aangelegd. Het was een stuk sneller klaar dan ik had verwacht, want het heeft maar ongeveer anderhalve dag geduurd. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en had dit eigenlijk veel eerder moeten laten aanpakken. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website van Douma!