20 juni 2024

Je kledingkast met YAYA kleding vullen

Elke vrouw wilt het wel; een goed gevulde kledingkast met YAYA kleding waar ze zich fijn in voelt. Het is compleet normaal om dat na te streven en dat gaan we ook niet ontkennen. Toch is die droom voor maar weinigen weggelegd. Niet vanwege een gebrek aan geld of aan ruimte, maar vanwege een gebrek aan ruimte. Veel vrouwen weten niet hoe ze een kledingkast moeten vullen met YAYA kleding. Ze weten niet waar ze moeten beginnen, ze weten niet wat ze moeten kopen en ze weten niet welke stappen ze moeten zetten. Nou, gelukkig weten wij dat wel! Wij weten als de beste waar jij aan moet beginnen, aan welke factoren jij moet denken en hoe jij uiteindelijk een kledingkast vol met YAYA krijgt. Lees je mee over onze tips? 

De basis en tijdloos met YAYA kleding

Waar veel vrouwen de mist in gaan als het gaat om YAYA kleding, maar ook om andere kleding, is het feit dat ze kleding kopen die maar één seizoen meegaat. Een kledingstuk dat nu heel even in de mode is, een kledingstuk dat een enorm statement is en ga zo maar door. Allemaal leuk en aardig, maar je hebt de basis nodig. Basisstukken en tijdloze designs zijn altijd goed en dat is nu net wat je met YAYA kleding ontzettend goed kunt realiseren. Basisstukken zijn essentieel voor elke garderobe. Dit zijn kledingstukken die je kunt combineren met veel verschillende outfits. Denk bijvoorbeeld aan een goede jeans, een wit T-shirt, een zwarte blazer en een simpel jurkje. De tijdloze stukken sluiten hier mooi op aan; trenchcoats, een mooie, leren tas en een schattige blouse. Pas de tijdloze, basisstukken aan op je eigen stijl en je bent al bijna klaar! 

Stijl en kleur

Dan is het nog een belangrijk punt om je stijl en kleur te incorporeren in de keuzes voor YAYA kleding voor je kledingkast. Kleur en stijl zijn beide belangrijk voor kledingstukken om je kledingkast mee te vullen. Je laat hiermee jouw persoonlijkheid doorschemeren en je keuzes zien. Je wilt iets dat bij je aansluit, maar ook op je uiterlijk. Kies iets dat dit versterkt, niet afbreekt. Denk bijvoorbeeld aan kleuren en stijlen die bij je haar-, huids- en oogkleur passen. Als je dit goed op elkaar afstemt, ben je al een heel eind. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je stijl; kies iets dat bij jou en je lichaam past. 

Accessoires en andere aanvullingen

Dan is het nog tijd om te kijken naar accessoires en andere aanvullingen. Accessoires zijn bijvoorbeeld essentieel om een outfit af te maken; dit heb je nodig en het is niet onderhandelbaar. Kies voor accessoires die passen bij jouw persoonlijke stijl. Denk bijvoorbeeld aan een mooie sjaal, een statement ketting of een paar opvallende oorbellen. Accessoires kunnen een outfit met basics van YAYA kleding net dat beetje extra sjeu geven, en maken jouw look helemaal af. Uiteraard kun je ook nog met wat lagen spelen van YAYA kleding. Bijvoorbeeld een blazer over je jurkje en ga zo maar door; het wordt net een wat ‘speelser’ geheel.