15 juli 2024

Kunstboeket bestellen

kunstbloemen

Ik heb een eigen bedrijf en ik vond het altijd belangrijk dat er op de balie een mooi boeket met bloemen stond. Maar eigenlijk vond ik de kosten toch wel erg hoog oplopen. Via www.deco-rent.nl vond een medewerker van mij de oplossing: bloemen huren.

Kunstboeket bestellen


Je kunt bij Deco-rent bloemen huren voor een bepaalde periode. Deze periode bepaal jij samen met hen. Ik huur ze meestal voor twee maanden en daarna wordt er een nieuw boeket gebracht en het oude opgehaald. Ik kan zelf aangeven wat voor soort boeket ik wil. Je moet dan denken aan het formaat van het boeket en de kleurstelling. Hier wordt echt goed rekening mee gehouden. Tot op heden heb ik alleen nog maar mooie kunstboeketten van hen ontvangen. En de rekening voor het huren van deze prachtige boeketten is veel lager dan de rekening die ik van de bloemist kreeg voor het wekelijks brengen van een nieuw boeket echte bloemen.

kunstbloemen

Ook voor op de beurs


Vorige maand stonden wij een aantal dagen op een beurs en ook daar wilde ik graag wat kunstbloemen hebben. Dit zou onze stand mooi opvrolijken. Ook dit was voor Deco-rent geen probleem. Ik kon zelf aangeven voor hoeveel dagen ik kunstbloemen wilden. Perfect geregeld!