21 juni 2024

Lees hier alles over motorfiets valschade

Ben je gevallen met een motor of scooter? Dan kan het voorkomen dat je frame is beschadigd of dat er schade is aan de voorvork of een ander onderdeel van het voertuig. Behalve het feit dat dit er niet netjes uitziet, is het ook nog eens minder veilig om met een beschadigd voertuig de weg op te gaan. Daarom is het aan te raden om de motorfiets te laten herstellen. Voor motorfiets valschade kun je bij verschillende vestigingen van AAS Schadeherstel terecht. Zo weet je zeker dat je schade op een snelle en vakkundige manier wordt hersteld en kun je veilig de weg op.

Het herstellen van valschade aan een motor of scooter is mogelijk bij een van de vestigingen. De meeste typen schade vragen om herstel of het opnieuw spuiten van onderdelen van een scooter of motor. Het kan gaan om een kap van het voertuig, maar ook om een frame of de tank. Dit zijn allemaal zaken die gemakkelijk en snel hersteld kunnen worden bij de schadehersteller.

Herstel van motorfiets valschade

Moet een voorvork, achterbrug of frame volledig hersteld worden? Dan kun je hiervoor niet terecht bij iedere vestiging omdat hiervoor beperkte mogelijkheden zijn. Het is dan ook slim om op zoek te gaan naar een gespecialiseerd bedrijf die beschikt over een motorrichtbank. Deze is nodig om bepaalde herstelwerkzaamheden uit te voeren. Het maken van een afspraak bij een van de AAS Schadeherstellers is binnen enkele minuten gedaan. Zo weet je zeker dat je snel weer de weg op kunt!