15 juli 2024

Onze maandelijkse VSR schoonmaak door Lankester

VSR schoonmaak

VSR schoonmaakSinds een maand of twee laten wij regelmatig een VSR schoonmaak plaatsvinden. Mijn leidinggevende hecht er namelijk veel waarde aan dat iedereen in een fijne omgeving zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Hij vroeg mij om op zoek te gaan naar een onderneming die hier voor kon zorgen, want hij had daar zelf geen tijd voor. Nu wist ik van mijn vorige werkgever nog een bedrijf waar wij toen hele goede ervaringen mee hadden. Bij hen ben ik dan ook meteen even gaan kijken op de website. Hier stonden nog steeds hele goede referenties en er was eigenlijk geen negatief puntje te vinden.

Heel erg blij mee

Wel had ik nog een aantal vragen over de VSR schoonmaak, dus om die reden heb ik toen contact opgenomen. Er werd snel opgenomen en tijdens dit gesprek werd alles mij duidelijk. De medewerker kon goed uitleggen wat zij voor ons konden betekenen en daardoor werd mijn vertrouwen in hen alleen maar groter. Inmiddels kan ik met zekerheid zeggen dat dit een hele goede keuze is geweest, want het is altijd dik in orde. Er is nog nooit een probleem geweest, dus ik kan hen echt aan iedereen aanraden die hier ook iets aan zou kunnen hebben.