15 juni 2024

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

J&S bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf Eindhoven, dat al 30 jaar actief is in de regio. Het bedrijf staat bekend vanwege de enorme inzet van de werknemers. Zij doen er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Als het van hen wordt gevraagd zijn ze zelfs bereid om buiten de gewone werktijden aan het werk te gaan. Dat komt voor als je in je bedrijf brand hebt gehad of als er een overstroming is geweest. Ook in die situaties kun je dus rekenen op het schoonmaakbedrijf Eindhoven.

Klanten van het schoonmaakbedrijf Eindhoven

In de meeste bedrijven komen de eigen werknemers er niet aan toe om de reguliere schoonmaakwerkzaamheden naar behoren uit te voeren. Bureaus worden niet goed gereinigd en stofzuigen gebeurt niet vaak genoeg. Voor dergelijke klussen wordt schoonmaakbedrijf Eindhoven ingeschakeld. Of het nu gaat om een reguliere dagelijkse schoonmaakbeurt of een grote schoonmaakklus; schoonmaakbedrijf Eindhoven draait er zijn hand niet voor om. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in het reinigen van zeer sterk vervuilde vloerbedekking. Maar er zijn ook andere diensten waarvoor je schoonmaakbedrijf Eindhoven kunt inschakelen.

Gevelreiniging en calamiteitenservice

Bedrijven die een contract hebben met het schoonmaakbedrijf Eindhoven van J&S Bedrijfsdiensten kunnen ook bij calamiteiten op hulp rekenen. Onverwachte gebeurtenissen, zoals een brand, een overstroming of een bedrijfsongeval kunnen veel rommel en schade aan het interieur veroorzaken. De werknemers van J&S Bedrijfsdiensten staan dan als één van de eersten klaar om de problemen voor je op te lossen. Zij ruimen de rommel op en maken je gebouw weer schoon. Als het moet kan dat zelfs in het weekeinde worden gedaan. Ook voor gevelreiniging kun je bij het bedrijf terecht. Met name voor het schoonmaken van de kozijnen is een methode ontwikkeld, waardoor die er weer als nieuw uit komen te zien.