19 juni 2024

Strijklicht op de muren

spotjes

Grote gebouwen zijn vaak van de buitenkant verlicht. Dit geeft vooral in de avonduren een prachtig beeld wanneer je door de stad loopt. Overal zie je dan lichten om je heen, maar het mooiste is natuurlijk de verlichte gebouwen die ver de hoogte in gaan. Om alles op deze manier te verlichten is het handig om felle lampen te gebruiken. Nu zijn dat niet het soort spotjes die je thuis op de muren aanbrengt, maar het idee is hetzelfde. Thuis kun je namelijk ook gemakkelijk alles op een mooie manier uitlichten. Veel mensen denken dat het heel moeilijk is om op deze manier te werk te gaan, maar dat is zeker niet zo! Je kunt kiezen om binnen goede spotjes te laten installeren die recht naar beneden tegen de muur aan schijnen. Het strijklicht dat dan ontstaat geeft bijzondere schaduwen. Je hebt dan helemaal geen kunst meer nodig! Met mooie verlichting is het natuurlijk altijd belangrijk om even te investeren in goede kwaliteit. Dat kwaliteit niet eens zo heel duur hoeft te zijn is duidelijk met mooie spots. Je hebt er ook heel veel die makkelijk in het plafond gezet kunnen worden. De inbouwspots gaan zeer lange tijd mee en je weet ook zeker dat de energierekening wat lager zal uitvallen. 

Spotjes in de vloeren

Natuurlijk is het ook mogelijk om de andere kant van de muren uit te lichten. Het is niet per se noodzakelijk om spotjes in het plafond te plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie spots in de vloeren? Hierdoor gaat het strijklicht naar boven en samen met de plafondspots wordt het een spel van lichtstralen. Heel leuk als je een keer iets anders wilt op de muren. Met een goede dimmer is het mogelijk om zelf de sterkte van het licht te regelen. Steeds meer mensen kiezen voor dit soort spotjes en ik moet zeggen dat ik zelf ook echt niet meer zonder zou kunnen! Ze geven gewoon echt het allermooiste licht! 

Altijd een grote collectie led lampen

Spotjes zijn van goede kwaliteit en hebben zeer veel branduren. Het is dus niet zo dat je alle lampen in het plafond en in de vloer voortdurend moet gaan wisselen. Alle spots samen zorgen ook voor goed licht in de woning. Je zult snel merken dat dit de sfeer creëert die je altijd al hebt willen hebben. Het warme licht geeft ook rust en je hebt overal in huis hetzelfde effect. Strijklicht tegen de muren is voor elke woning een leuk idee wanneer je weer eens wat anders wilt!