15 juli 2024

Veiligheid bovenop met de Middelbaar Veiligheidskundige

Je werkplek is met name gericht op het goed kunnen uitvoeren van alle werkzaamheden en alles wat daaromheen komt kijken. Maar deze omgeving moet natuurlijk ook veilig zijn voor iedereen die in en uit het pand gaat. De Middelbaar Veiligheidskundige, ook wel afgekort tot MVK, kan ervoor zorgen dat de veiligheid in jouw bedrijfspand op en top in orde is. De Middelbaar Veiligheidskundige van G4S Safety Solutions helpt je direct en effectief om de veiligheid binnen jouw muren en daaromheen zo hoog mogelijk in het vaandel te houden.

Waarvoor de Middelbaar Veiligheidskundige goed voor is

De MVK komt naar jouw locatie toe en beoordeelt dan hoe veilig de huidige situatie is. Hierdoor neemt de MVK de rol in van meerdere specialismen, zoals coördinator, adviseur en coach. Hieronder vallen dan ook meerdere belangrijke taken, zoals het inventariseren van de veiligheidsproducten, het opstellen van een officieel rapport om te kunnen tonen bij een inspectie, erop toe te zien dat alles volgens de nieuwste veiligheidsnormen gaat en zelfs na de controle te helpen met het verbeteren van de aandachtspunten door middel van een plannen en trainingen om zo veel meer gericht bij te staan bij de veiligheid.

De Middelbaar Veiligheidskundige van G4S

De Middelbaar Veiligheidskundige van G4S Safety Solutions vervult de bovenstaande functies en nog veel meer, waardoor je aan één professional al voldoende hebt om alle zaken omtrent de veiligheid in jouw onderneming goed op orde te hebben. Alle MVK’s bij G4S Safety Solutions zijn opgeleid tot professional en beschikken over de belangrijkste certificaten, zodat ze ook kunnen werken met bijvoorbeeld gasmetingen en simulaties. Als de veiligheid van jouw mensen en gasten belangrijk zijn voor jou en de rest van je onderneming, dan is de Middelbaar Veiligheidskundige bij G4S Safety Solutions de juiste persoon om jou te helpen met een zo veilig mogelijk de werkdag door te kunnen brengen.