20 juni 2024

Veiligheid-trainingen.nl: zorg voor een veilige werkomgeving

Heb jij een eigen bedrijf? Dan ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor je medewerkers en jezelf. Het is dan ook aan te raden om medewerkers verschillende veiligheidstrainingen te laten volgen. Zo creëer je een veilige werkomgeving en kan er direct ingegrepen worden bij een ongeval of gezondheidsklachten. Het begint allemaal met het opstellen van een RI&E, een Risico Inventarisatie & Evaluatie plan. Met dit plan van aanpak wordt gekeken naar de mogelijke risico’s binnen jouw organisatie en hoe deze risico’s aangepakt kunnen worden. Medewerkers moeten goed opgeleid zijn en daarnaast moeten zij weten wat ze moeten doen in het geval van nood.

Je kunt hiervoor terecht bij Veiligheids-trainingen.nl van G4S. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen voor BHV en EHBO trainingen. Verder zijn er ook nog trainingen voor specifieke branches beschikbaar. Het belangrijkste is dat er trainingen beschikbaar zijn voor ieder niveau van de organisatie.

De beschikbare trainingen en herhalingstrainingen bij Veiligheids-trainingen.nl

Aanmelden voor een training kan gemakkelijk en snel online. Er zijn trainingslocaties door heel Nederland beschikbaar waar je terecht kunt. Nadat je de training hebt doorlopen krijg je een diploma dat een jaar geldig is. Het is ook mogelijk om bij G4S herhalingstrainingen te volgen om zo de kennis en ervaring op peil te houden. Ontdek de mogelijkheden bij G4S en zorg voor een veilige werkomgeving voor zowel je medewerkers als jezelf. Zo kun je snel ingrijpen bij ongevallen en kom je ook de risicofactoren binnen jouw bedrijf te weten.