20 juni 2024

Vergeet de BHV niet te plannen

bhv plannen

BHV plannen op maat, dit is wat je kunt realiseren bij arbodeadvisering.nl. Als ondernemer ben je verplicht om een aantal mensen in dienst te hebben die direct in actie kunnen komen als zich een ongeval voordoet op de werkvloer. Ook dien je een bedrijfshulpverleners cursus geregeld op te frissen.

Er zijn diverse soorten opleidingen en cursussen. Voor elk type branche ligt er wel een risico op de loer.      

bhv plannen

Een veilig gevoel op de werkvloer

Daarom zijn er speciale BHV plannen opgesteld. Hierdoor kun jij jouw medewerkers aan de juiste opleiding of cursus laten meedoen. Voor onze onderneming heb ik twee mensen een opleiding laten volgen. Zelf was ik al in het bezit van een opleiding, maar omdat ik tegenwoordig vaak onderweg ben om naar klanten toe te gaan moest ik twee medewerkers vinden die aanwezig zijn als er iets gebeurd. 

De opleiding is in de avonduren voltooid en hierdoor is er geen werk verloren gegaan. Ik kan natuurlijk niet zomaar twee mensen missen. Het is zelfs mogelijk om de opleiding of cursus op locatie te doen maar in ons geval was dat niet perse nodig. Kortom, als er binnen onze branche iets misgaat en iemand krijgt een ongeval? Dan is eerste hulp direct ter plaatse.