20 juni 2024

Verzorg je huid goed met een gezichtsmasker

Het ideale slaapfeestje van pubermeiden? Lekker met vriendinnen genieten van een film, heerlijke snacks, wegdromen over de knapste jongens en even de dagelijkse zorgen vergeten in totale ontspanning. Ontspanning bereik je door jezelf lekker te verwennen met een mooi kapsel, wat te experimenteren met make-up, en uiteraard door je huid goed te verzorgen. Een maskertje mag dan zeker niet ontbreken. Ook wat jongere meiden of juist volwassen vrouwen (en mannen!) hebben baat bij deze verzorging. Daarbij is het wel belangrijk dat je kiest voor natuurlijke gezichtsmaskers, je wilt toch alleen het allerbeste voor je huid, en deze niet volsmeren met chemische troep?

BAMBOO DETOX MASK+

Deze natuurlijke gezichtsmaskers bevatten geactiveerde houtskool van bamboo, Kaolin en vulkanische klei en zijn ideaal om je huid diep te reinigen. De houtskool van bamboe werkt als een soort magneet voor vuil en bacteriën. Kaolin en vulkanische klei in dit lichtbruisende masker verwijderen afvalstoffen en stimuleren de celvernieuwing. Zo worden onzuiverheden verwijderd en je poriën fijner. Voor alle huidtypen een zachte, frisse uitstraling en een gezonde huid is prima te realiseren door dit masker om de paar dagen een kwartiertje aan te brengen.

DOUBLE+

Met DOUBLE+ natuurlijke gezichtsmaskers ga je voor een 2 in 1 effect! Dit is namelijk naast een verzorgend masker ook een hydraterende gezichtscrème. Het masker is al werkzaam wanneer het slechts 10 minuten op je huid zit, daarna kun je het afspoelen met lauwwarm water. Voor een groter effect kun je het ook als nachtcrème gebruiken. Voor het slapengaan goed inmasseren en de volgende ochtend je stralende huid schoonspoelen. Met name een geprikkelde, droge huid kan echt ontspannen met dit crèmemasker. Ook na een intensieve scrub of peeling helpt dit om de huid weer te herstellen en de roodheid te verminderen.