20 juni 2024

Wat denken jullie van een mindfulness training op het werk?

mindfulness training op het werk

Een mindfulness training op het werk, daar had ik nog nooit van gehoord! Het schijnt erg prettig te zijn om op die manier je ervaring op het kantoor te verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld het teamverband hechter, maar kun je ook meer rust ervaren tijdens je werkzaamheden. Er zijn dus cursussen die je kunt volgen om je hiermee bezig te houden. Dat lijkt mij eigenlijk wel iets, want bij ons heerst er wel eens een gestreste sfeer. Dat is eigenlijk niet fijn en dan merk ik ook aan het einde van de dag dat ik erg uitgeput ben. Dat is het mij vaak niet waard, ik wil energie krijgen van mijn baan!

mindfulness training op het werk

Erg benieuwd

Met de manager heb ik dit overlegd en zij gaat nu bekijken of wij ook een mindfulness training op het werk kunnen gaan volgen. Natuurlijk wordt eerst de animo hiervoor gepeild en daarna zal een afspraak gemaakt worden. Deze cursus kan Silentum voor je verzorgen, zag ik online. Ik ben erg benieuwd naar de ervaring en hoop dan ook dat ik daarna nog van de voordelen geniet. Wanneer je dit onder de knie hebt, kun je het eigenlijk altijd voor jezelf toepassen. Het zal mij vast goed doen! Ik ben erg benieuwd wat jullie van zo’n techniek vinden en of je er al ervaring mee hebt.