19 juni 2024

Wat moet je weten over zaden?

Wanneer je op zoek bent naar bepaalde wietzaden of andere cannabis gerelateerde producten zal je kunnen vaststellen dat er verschillende zaadbanken bestaan die je daarbij kunnen helpen. Aan de echte liefhebbers wordt in de praktijk veelal aangeraden om een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Royal Queen Seeds. Het betreft hier een zaadbank die erom bekend staat over een zeer divers evenals uitermate kwalitatief aanbod met zaden te beschikken. Zou jij hier nu graag meer over te weten willen komen? Dan is het zonder meer interessant om je even te verdiepen in de informatie die je hieronder terug kan vinden.

Ruim assortiment met wereldberoemde toppers 

Wanneer we het aanbod van Royal Queen Seeds van naderbij gaan bekijken kunnen we vaststellen dat er tal van klassieke en tegelijkertijd wereldberoemde wietzaden in terug te vinden zijn. Het gaat hierbij onder meer om namen zoals: 

  • White Widow; 
  • OG Kush;
  • Northern Light; 
  • Amnesia Haze;
  • Shining Silver Haze;

Voor heel wat van deze verschillende wietsoorten geldt dat ze zijn onderscheiden met verschillende prijzen. Het gaat hierbij concreet om de High Times Cannabis Cup of de zogenaamde Highlife Cup. Ook dit maakt uiteraard alleen maar duidelijk dat je er als liefhebber van wiet en cannabis eigenlijk niet omheen kan om kennis te maken met het assortiment van Royal Queen Seeds. 

Wat zijn de voordelen precies van zaden?

Deze zaadbank die ondertussen ook over verschillende winkels beschikt, namelijk in Amsterdam en Barcelona, heeft eveneens een significante ervaring. Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat je er logischerwijs behoorlijk wat van mag verwachten. Enkele interessante voordelen waar je bij deze zaadbank op kan rekenen zijn onder meer de volgende:

  • Alle wiet zaden zijn uitgebreid getest om de betrouwbare en onbesmette genetica te testen; 
  • De zaden van deze zaadbank worden altijd met de hand geselecteerd;
  • Enkel en alleen de meest potente soorten worden geleverd;
  • Er is enkel en alleen sprake van organische moederplanten;

De bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat heel wat mensen met recht en rede zweren bij de producten die worden aangeboden door Royal Queen Seeds. Dat is echter niet alles. Wat namelijk verder ook te denken van de dagelijkse tests die worden uitgevoerd met als doel om een uitstekende kiemkracht te kunnen garanderen? Daarnaast moet er ook nog worden gesproken over de uitstekende omstandigheden waaronder de wietzaden vacuüm worden verpakt. Ook dit is absoluut een significant voordeel waar je op kan rekenen bij deze zaadbank.

Eén van de grootste zaadbanken van Europa

Sinds de oprichting van Royal Queen Seeds heeft ze een ongelooflijke evolutie doorgemaakt. Ondertussen mag ze zich dan ook met recht en rede één van de grootste en belangrijkste zaadbanken noemen van heel Europa. Bovendien groeit ze nog steeds gestaag verder. De inmiddels reeds meer dan 20 jaar aan kweek ervaring heeft ervoor gezorgd dat heel veel mensen met plezier een beroep doen op de mogelijkheden van deze zaadbank. Dit zowel voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld feminised wietzaadjes, autoflowering wietzaadjes of uiteraard medicinale wietzaden. Het is allemaal zonder probleem terug te vinden in het ruime aanbod van deze zaadbank.