15 juli 2024

Weer terug van weggeweest

glasvezelbehang

Waar jarenlang gebruik werd gemaakt van allerlei decoratieve wandafwerkingen zijn de compleet behangen muren weer helemaal in. Schilderen en gepleisterde muren waren helemaal in, nu is glasvezelbehang weer helemaal trendy. Vooral het renovlies is niet meer weg te denken bij het opknappen van een woning. Er zijn talloze tinten, motieven, printen en patronen beschikbaar. Maar ook is het mogelijk om zelf aangeleverde foto’s en afbeeldingen te laten verwerken in het behang. Hiermee creëer je een eigen unieke wand die nergens anders is te zien.

Muren zijn duurzaam bewerkt

glasvezelbehang

Wanneer je verf in een vochtige ruimte gebruikt gaat het in heel veel gevallen bladderen en laat het los. Het gebruik van waterbestendige verf is dan nodig, ook moet je gemiddeld elke 3 tot 5 jaar de ruimte weer compleet opnieuw schilderen. Vaak zijn geschilderde muren niet heel erg mooi om te zien, grof van structuur en ogen niet warm. Renovlies, één van de soorten glasvezelbehang is prima te schilderen en geeft je muur een mooie uitstraling. Voordeel is dat je muren ook eenvoudig schoon te houden zijn, perfecte afwerking wanneer je kinderen of dieren hebt.

Kosten van renovlies behang

In vergelijking met andere soorten behang en schilderen is renovlies behang voordelig. De glasvezelbehang soort gaan zeer lang mee en je hoeft het niet iedere paar jaar te schilderen. Of net als papieren behang na een aantal jaar te vervangen. Met verven van muren heb je in de meeste gevallen meerdere lagen nodig voordat je een mooi dekkend resultaat hebt. Met renovlies heb je in een keer een prachtig afgewerkte strakke muur voor jaren.