15 juli 2024

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

zelf geboortekaartje ontwerpen

Je kunt zelf een geboortekaartje ontwerpen op een website die ik echt kan aanraden. Wanneer je eens kijkt op de website van Kisscards, dan zie je al snel dat je hier aan het juiste adres bent hiervoor. Het is echt leuk om de aankondiging van jouw baby zijn of haar komt op een unieke wijze te maken, om vervolgens iedereen hiermee te verrassen. 

Mijn man en ik verwachten ons tweede kindje. Het is natuurlijk een leuk idee om de grote broer ook bij de creatie te betrekken. Daarom heb ik een mooie foto van onze zoon laten maken op de babykamer van zijn zusje om deze te verwerken in de aankondiging.

zelf geboortekaartje ontwerpen

Zelfs onze zoon was erg enthousiast

Toen ik zelf het geboortekaartje aan het ontwerpen was, werd ik erg enthousiast. Ik kon niet wachten tot ik het proefexemplaar in handen had. Toen deze de volgende dag al binnen was, schoot ik even vol van emotie. Dit is wel heel erg bijzonder en ik had mij geen beter idee kunnen wensen. Onze zoon voelde zich erg trots toen ik hem het proefafdruk liet zien. Nu tellen wij af naar het moment dat wij de echte exemplaren mogen versturen. 

Meer verhalen