15 juni 2024

Zonnehoed man

Bekijk de zonnehoed man bij Hatland. Het advies is om direct aan de linkerzijde van de site om te filteren. Bij product eigenschappen staat UPF50+ en als je die selectie doet zie je alleen nog de zonnehoed man Ledyard, Merridin, New Zealand, en Sanbourne. Alle hoeden geven bescherming tegen de zon, maar UPF50+ overtreft dat. De kans op een zonnesteek, of anders bevangen worden door de warmte, is erg klein. Tevens hoef je niet zoveel antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht te smeren als je een UPF50+ zonnehoed draagt. Lees verder over andere zonnehoeden die Hatland in de collectie heeft.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de zonnehoed man van UPF50+ heeft Hatland ook de strorieten hoed. Op de site zie je verschillende zoals de zonnehoed man Yuran, en zo’n hoed heeft zich bewezen vooral tijdens werken in open veld. Het is dus de afweging, UPF50+ als ideale zonnehoed man of de strohoed die tuinmannen al generaties dragen zonder dat zij een zonnesteek oplopen. Hatland heeft voor vrouwen ook zonnehoeden, en ook daarin is keuze. Bekijk eens de lichtblauwe flaphoed Vessel, of de Veralinn strorieten hoed? Dit zijn zeer vrouwelijke hoeden die niet zullen misstaan op een zomerse dag in de achtertuin, op de camping, of op het strand.

Petten, mutsen, handschoenen van goede kwaliteit

Alle hoeden zijn mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Ook is de maatvoering eenvoudig te bepalen, er staat een tabel op de site. Naast de vele hoeden heeft Hatland ook petten. Een pet geeft ook veel bescherming tegen zonlicht, maar vaak is de pet wat sportiever dan een hoed. Daar nog bij heeft Hatland ook de zonneklep, en zo heb jij alle keuze. Bekijk de hoeden voor dames en heren op de site, en vergeet niet bij de petten te kijken. Voor de winter heeft Hatland een grote collectie mutsen en handschoenen. Ook deze zijn van goede kwaliteit. Bekijk de site van Hatland en maak je keuze.