21 juni 2024

3 tips bij het kiezen van een bruidsfotograaf

bruidsfotografie tilburg

Bij het voorbereiden van je bruiloft moet je al zoveel keuzes maken. En nu moet je ook nog een goede bruidsfotograaf uitkiezen. In dit artikel helpen we je hierbij door uit te leggen waar je op moet letten bij het kiezen van een fotograaf voor bruidsfotografie Tilburg.

Ga na of het echt een specialist is

Je wilt natuurlijk graag de allerbeste foto’s van je bruiloft. Het is daarom slim om te kiezen voor iemand die al ruime ervaring heeft met fotograferen op bruiloften. Als iemand zich bruidsfotograaf noemt, betekent dit echter niet dat hij of zij ook veel ervaring hiermee heeft. Vraag daarom altijd na op hoeveel bruiloften iemand in de afgelopen twee jaar heeft gefotografeerd.

bruidsfotografie tilburg

Vraag of de foto’s ook ergens anders worden gebruikt

Fotografen gebruiken gebruiken hun foto’s graag om hun werk te promoten. Ze delen ze bijvoorbeeld op social media of plaatsen ze op hun website. Als je dit niet wilt, vraag dit dan eerst na aan de fotograaf en maak hier afspraken over.

Ga na wat er binnen en buiten de offerte valt

Je hebt een mooie prijs gekregen en je wilt hier graag mee akkoord gaan. Maar je wilt achteraf natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Is de offerte bijvoorbeeld wel inclusief BTW en reiskosten? Vraag dit na aan de fotograaf