19 juni 2024

Een goede stealth camera

stealth camera

Hier vind jij een goede stealth camera. Op zoek naar een kwalitatieve camera voor wanneer u op jacht bent, dan bent u bij Jachtloods op het goede adres. Hier vind u een van de beste wildcamera’s die u nodig heeft wanneer u op jacht gaat. 

stealth camera

De stealth camera die op Jachtloods verkrijgbaar zijn, zijn sterke en kwalitatieve camera’s. De camera’s hebben een matte camouflage uitstraling om zo min mogelijk op te vallen in het wild. De camera’s hebben een mega – pixels van tot 22 mega pixels, er is geen enkele camera die net als de Stealth camera een bereik van 30 meter heeft. Het is ook mogelijk om het met een tijdklok te installeren, met de tijdklok kan je er voor zorgen dat de camera alleen op bepaalde tijdstippen aan staat, dit zorgt er voor dat de levensduur van de batterijen veel langer zullen zijn. 

Contact

Contact opnemen met jachtloods gaat erg gemakkelijk je kan ze bellen, mailen en je kan met ze chatten. Bij elke €25,- die je uitgeeft krijg je 1 punt, bij 20 punten ontvang je €25,- winkeltegoed om in de winkel te kunnen besteden. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.