20 juni 2024

Sneeze Aid redde mijn kat

sneeze aid

Een enorme snotneus en aan de lopende band niesen; voor mijn kat Spikey was het eerder regel dan uitzondering. Ik was de hele dag bezig met het schoonmaken van de snotdruppels die hij achterliet. Dat is vervelend, maar lang niet zo vervelend als het feit dat Spikey er zelf veel last van had. Ik ben een paar keer naar de dierenarts geweest, maar daar kreeg ik te horen dat het een onschuldige verkoudheid was die vanzelf over zou gaan. Gelukkig werd ik door een vriendin van mij getipt om Sneeze Aid te proberen. Dit zou de symptomen van Spikey als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. 

sneeze aid

Blij verrast

Ik ben normaal geen enorme fan van pillen en tabletten, maar aangezien Sneeze Aid volledig natuurlijk is was ik bereid om het een kans te geven. Ik deed keurig elke dag één tablet door Spikeys eten en wachtte tot het zijn werk zou doen. Na anderhalve week zag ik al zo’n enorme vooruitgang! Spikey snotterde veel minder dan voorheen en ook het zware ademen was afgenomen. Hij nieste nog steeds af en toe, maar vergeleken bij de week ervoor was het echt enorm verminderd. Ik blij, hij nog blijer! 

Het immuunsysteem boosten

Doordat Sneeze Aid zo’n positieve uitwerking had op mijn kat, besloot ik om me verder in voedingssupplementen te verdiepen. Op internet kwam ik een middel tegen dat immunebooster heet. Zoals de naam al verraadt, is deze op de markt gebracht om het immuunsysteem te versterken. Nu Spikeys verkoudheid over is, ben ik dit product gaan gebruiken om hem sterk en weerbaar te houden. Als de verkoudheid op komt zetten dien ik hem weer een Sneeze Aid tablet toe, maar over het algemeen werkt ook dit product super en houdt het Spikey gezond.