15 juni 2024

Induction Heating: dit is de beste!

Induction Heating

Induction HeatingVoor ons bedrijf ben ik gaan uitzoeken of het gebruik van Induction Heating nuttig zou zijn. Voorheen maakte wij namelijk gebruik van gasbranders, maar daar waren wij niet zo tevreden over. Eerst heb ik het er met veel collega’s over gehad en van hen kreeg ik heel veel tips. Er was 1 bedrijf waar ik specifiek goede verhalen over hoorde, dus daar op hun website ben ik eerst maar eens een kijkje gaan nemen. Daar vond ik heel veel informatie over dit onderwerp en dat heb ik allemaal opgeschreven. Er waren vooral heel veel voordelen te vinden aan deze manier van verwarmen.

Heel veel voordelen

Zo is Induction Heating een heel erg schoon proces, waardoor jij weer geld bespaart aan reinigen. Daarnaast geeft het ook een stuk minder lawaai en dat werkt natuurlijk wel een stuk prettiger. Wij hadden nog wel een aantal vragen over de mogelijkheden en daarvoor hebben wij toen contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werden ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan. Alles was naderhand heel duidelijk en met dat verhaal ben ik toen naar mijn baas gegaan. Hij gaf toestemming om hier gebruik van te gaan maken en dat doen wij nu inmiddels al twee maanden. Nog geen moment hebben wij hier spijt van gehad, dus het is echt een aanrader!