19 juni 2024

Op zoek naar een nieuwe baan?

vacature accountmanager brabant

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Want ben je bijvoorbeeld uitgeleerd bij het bedrijf waar je nu werkt? Of wil je gewoon totaal iets nieuws doen? Dat kan natuurlijk altijd! Maar ben je goed in het commerciële vlak, het communicative gedeelte of heb je verbindende en inspirerende vaardigheden? Dan is misschien een functie als accountmanager wel interessant voor jou. Zoek bijvoorbeeld eens naar vacature accountmanager brabant op en kijk of deze functie wat voor jou is.

Maar wat doet een accountmanager?

Accountmanagement is het strategisch inzetten van middelen om de relatie tussen het bedrijf en de klant te optimaliseren om een zogenoemde win-winsituatie te creëren. Accountmanagement heeft als uiteindelijke doel dat er tevredenheid en loyaliteit ontstaat bij de klanten, waardoor uiteindelijk de bedrijfsresultaten verbeterd zal worden. Het is daarom ook belangrijk om het aangaan en het onthouden van langdurige klantrelaties. 

vacature accountmanager brabant

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal producten of diensten. Om de producten te kunnen verkopen moet je wel alle kenmerken en eigenschappen van het product of dienst kennen. Het is daarom belangrijk om de markt goed in de gaten te houden en in te haken op nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor kan je de klant uiteindelijk uitgebreid voorlichten en de klant van een goed onderbouwd advies voorzien.