19 juni 2024

Zo kom jij van jouw hielspoor af

hielspoor

hielspoor

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat ik hielspoor heb. Al een langere tijd had ik ongelofelijk veel pijn in mijn voet, maar ik wist niet waar het vandaan kwam. Zelf heb ik eerst gedacht dat dit kwam door overbelasting. Ik werk namelijk als verpleegkundige en daarvoor loop ik de hele avond door het ziekenhuis. Dit is vaak naar verschillende afdelingen en gemiddeld leg ik wel 10 kilometer af per keer. Toch ging het niet vanzelf weg en ben ik daarom maar een bezoekje gaan brengen aan mijn huisarts. Hij dacht eerst hetzelfde als ik en stuurde mij naar huis met wat pijnstillen. Twee weken later ben ik weer terug gegaan en heeft hij meer onderzoeken gedaan.

Heel veel informatie

Toen hij mij vertelde dat ik hielspoor had, wist ik eigenlijk niet waar hij het over had. Toen ik thuiskwam, ben ik daarom meteen even op internet gaan kijken om erachter te komen wat ik nu precies had. Hier kwam ik al bijna direct op een website terecht met heel veel informatie. Daarnaast stonden hier ook heel veel tips van behandelingen en daar had ik vooral veel aan. Daarna heb ik dan ook meteen speciale zooltjes besteld om te kijken of dit mij gaat helpen.