19 juni 2024

Ben jij opzoek naar een wellness weekend?

wellness weekend

Een wellness weekend boeken om volledig tot rust te komen? Dit wilt toch iedereen en hierbij kan ik je maar al te goed helpen! Afgelopen week ben ik samen met mijn man er even heerlijk tussenuit geweest. Bij de Thermen in Nijmegen zijn wij terecht gekomen, dit nadat ik het tegen was gekomen op het internet. Mijn interesse was snel gewekt aangezien er niks lekkerder is dan het krijgen van een goede massage.

wellness weekend

Volledig tot rust komen

Geregeld ga ik samen met mijn partner naar de sauna om tot rust te komen. Wat ik persoonlijk altijd erg vervelend vind is dat ik aan het einde van de avond onwijs moe ben. Eigenlijk te moe om uberhaupt naar huis toe te rijden. Zodoende ben ik deze keer een hotel in de omgeving gaan zoeken. Tot mijn verbazing zag ik dat je bij de Thermen in Nijmegen een arrangement kan boeken waar je zowel entree hebt tot de sauna alsmede het hotel! Dit leek mij zo perfect en hierdoor heb ik een weekend weg geboekt met mijn partner. Even heerlijk om de dagelijkse gang van zaken te ontvluchten in de bubbelbad.