19 juni 2024

Wil jij net als ik een 3 delige ladder kopen?

3 delige ladder

3 delige ladderMijn vriend wilde graag een 3 delige ladder kopen, maar hier had ik nog zo mijn twijfels bij. Ik had geen idee of hij deze namelijk echt zo vaak zou gaan gebruiken als hij beweert. Natuurlijk is het voor mijzelf ook handig, want op deze manier kan ik ook goed overal schoonmaken. Wij wonen in een eengezinswoning met twee verdiepingen. De ramen van de slaapkamers boven zijn volgens mij nog nooit gepoetst door mijzelf. Hiervoor kwam eens in de zoveel tijd wel iemand langs, maar dat vond ik redelijk prijzig. Daardoor liet ik het vaak gewoon voor hoe het was, maar dat is ook niet helemaal fris natuurlijk. 

Hele fijne service met veel producten

Inmiddels heeft hij de 3 delige ladder gekocht en ben ik daar toch wel blij mee. Ik maak er regelmatig gebruik van als ik ergens niet goed bij kan of iets wil poetsen. Hij heeft hem via internet aangeschaft in een webshop met een heel groot assortiment. Daardoor is er eigenlijk voor iedereen wel iets te vinden. Ook zijn de medewerkers hier ongelofelijk aardig, want voor vragen kun jij altijd bij hen terecht. De levering was ook heel snel, dus lang wachten hebben wij niet hoeven doen. Deze ga ik zeker onthouden!